Jaarlijks organiseert Cadetten Roei & Zeil Vereniging Dudok van Heel de Army Regatta. Dit is de wedstrijd georganiseerd door de Army Regatta Commissie. De wedstrijd wordt gehouden in Breda op het terrein van de Koninklijke Militaire Academie. 

Vanaf het vlot van C.R.&Z.V. Dudok van Heel roeien de ploegen ongeveer 6 kilometer op naar Terheijden waar de start zal zijn. Als de ploegen bij de start aangekomen zijn wordt er rond gemaakt en gestart. Na een tijdrace over een afstand van 4,5 kilometer worden de ploegen onthaald bij de finish waarna er rustig uitgeroeid kan worden naar het clubhuis. 

Najaarsbokaal
Sinds 2022 is de Army Regatta onderdeel van de NSRF ouderejaars najaarsbokaal. Door deze veranderingen is er gekozen om vanaf wedstrijdjaar 2022 geen tijdscorrecties meer toe te passen op de geroeide tijd. 

Tijdens de Army Regatta zijn de nummers skiff (1x), dubbeltwee (2x) en dubbelvier-met (4*) onderdeel van de najaarsbokaal. Deze nummers zijn in het inschrijfsysteem terug te vinden onder de volgdende nummers:

Skiff (1x)
Dames – 40
Mannen – 41

Dubbeltwee (2x)
Dames – 20
Heren – 21

Dubbelvier-met (4*)
Dames – 40
Heren – 41

 

Velden

Om de wedstrijd voor iedereen toegankelijk te maken voor iedereen zijn er extra velden uitgeschreven voor iedereen buiten de najaarsbokaal. Ben je ex-wedstrijdroeier, competitieroeier, recreatieroeier en noem maar op, schrijf je dan in, in de overige velden. Houd er wel rekening mee dat je in een gevarieerd veld met ervaring kan liggen en dat er geen leeftijds-of ervaringscorrecties worden gedaan.