Jaarlijks organiseert Cadetten Roei & Zeil Vereniging Dudok van Heel de Army Regatta. Dit is de wedstrijd georganiseerd door de Army Regatta Commissie. De wedstrijd wordt gehouden in Breda op het terrein van de Koninklijke Militaire Academie. 

Vanaf het vlot van CRZV Dudok van Heel roeien de ploegen ongeveer 6 kilometer op naar Terheijden waar de start zal zijn. Als de ploegen bij de start aangekomen zijn wordt er rond gemaakt en gestart. Na een tijdrace over een afstand van 4,5 kilometer worden de ploegen onthaald bij de finish waarna er rustig uitgeroeid kan worden naar het clubhuis. 

Nadat de boot is opgeruimd kunnen de roeiers genieten van een koud drankje en een hapje. Aan het einde van de middag zal de prijs uitreiking zijn waarna de befaamde Dudok BBQ wordt aangestoken. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd mailen naar armyregatta@crzvdudokvanheel.nl

Helaas moeten wij mededelen dat de Army Regatta op 11 September 2021, in het licht van de geldende covid-maatregelen, geen doorgang zal kunnen vinden. Wij hopen een ieder die zich had voorgenomen om dit jaar aanwezig te zijn, volgend jaar te kunnen verwelkomen.