Veelgestelde vragen

De Army Regatta is een wedstrijd van 4,5 km op de rivier de Mark. Een wedstrijd niet alleen voor militairen maar voor alle roeiers uit binnen- en buitenland.

De race-afstand van de Army Regatta is 4500 meter.

De Army Regatta heeft 2 blokken: 

Blok 1 start om 11:00

Blok 2 start om 14:45

Inschrijvingen voor de Army Regatta verlopen via het KNRB inschrijfsysteem. Buitenlandse ploegen kunnen een e-mail sturen naar wedstrijdleiding.armyregatta@crzvdudokvanheel.nl met hun inschrijving.

Nee. Naast je inschrijving voor de wedstrijd moet je, jezelf en/of teamgenoten aanmelden. Dit doe je door je gegevens in te vullen op de pagina ‘aanmelden toegang‘. Indien je niet bent aangemeld kunnen we je helaas ook geen toegang verlenen tot het militair terrein van de Koninklijke Militaire Academie.

Botenwagens zijn welkom vanaf vrijdag 21 oktober tussen 10:00 en 18:00 en op de wedstrijddag zelf. Hiervoor dien je voor 7 oktober 2022, 23:59 het kenteken van de trekker/botenwagen en de gegevens van de bestuurder en eventueel bijrijder(s) (max 2) te hebben gestuurd naar wedstrijdleiding.armyregatta@crzvdudokvanheel.nl.

De Army Regatta is in 2022 onderdeel van de ouderejaars competitie Najaarsbokaal in de velden skiff (1x), dubbeltwee (2x) en dubbelvier-met (4*). 

De velden zijn in het inschrijfsysteem terug te vinden via de volgende nummers: 

Skiff (1x)
Dames – 40
Mannen – 41

Dubbeltwee (2x)
Dames – 20
Heren – 21

Dubbelvier-met (4*)
Dames – 40
Heren – 41

Ja. Iedereen is welkom op de Army Regatta, of je nu ex-wedstrijdroeier, competitieroeiers, recreatieroeier of noem maar op bent. Schrijf je in, in een van de overige velden naast die van de najaarsbokaal.

LET OP! Alle overige ploegen worden met elkaar ingedeeld in een race. Er worden achteraf geen leeftijds-of ervaringscorreties toegepast. 

Ja, we proberen iedereen zoveel mogelijk te laten starten.

Nee. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden er geen tijdscorrecties uitgevoerd naar leeftijd, boottype en/of ervaring. 

Ja, het is mogelijk om een boot te lenen. Neem hiervoor contact op met materiaal.armyregatta@crzvdudokvanheel.nl.

De loting wordt op 20 oktober 2022 in de avond gepubliceerd op de website.

De Army Regatta wordt gehouden op het terrein van de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Vergeet je dus niet aan te melden om op de wedstrijddag toegang te kunnen krijgen tot het terrein.

De Army Regatta wordt gehouden op militair terrein. Daarom is het noodzakelijk dat wij weten wie er op het terrein aanwezig is en wie er komt. Je kan je aanmelden via de pagina “aanmelden toegang“. 

LET OP! Leden van studentenverenigingen dienen zich aan te melden via hun competitie/wedstrijdcommissaris

Het is niet mogelijk om te parkeren op het terrein van de Koninklijke Militaire Academie. Kijk op de pagina “parkeren” voor de dichtstbijzijnde locaties waar er geparkeerd kan worden. 

Ja, op de dag zelf kan je bij de tenten op het grasveld eten en drinken halen. In de avond is het mogelijk om mee te eten. De kosten hiervoor bedragen €10 per persoon. Voor dit geld wordt je even ondergedompeld in het leven als militair en het eten dat zij krijgen. 

Wil je ’s avonds mee eten stuur dan namens jouw vereniging het aantal personen op dat mee blijft eten. Vermeld in de mail om hoeveel vlees, vega en vegan maaltijden het gaat. Stuur je mail uiterlijk 2 oktober 2022, 23:59 naar horeca.armyregatta@crzvdudokvanheel.nl.

Op de dag zelf zal er alcohol worden geschonken. Wij hanteren de regel geen alcohol onder de 18 jaar. Het is ook niet toegestaan om alcohol te kopen of te overhandigen aan iemand onder de leeftijd van 18 jaar. 

Er worden door de organisatie op de dag zelf foto’s gemaakt. Deze zullen naderhand worden gepubliceerd op de facebookpagina van de Army Regatta.

Nee, het is niet toegestaan om foto’s te maken op de dag zelf zonder toestemming. Wil je foto’s komen maken stuur dan uiterlijk 2 oktober 2022 een mail naar wedstrijdleiding.armyregatta@crzvdudokvanheel.nl. Er kan dan worden gekeken of er voor jou een foto-ontheffing kan worden aangevraagd.

Fotografeer je toch op de dag zelf zonder toestemming dan pleeg je een strafbaar feit.

Nee, het terrein van de Koninklijke Militaire Academie is deels afgezet voor de wedstrijd. Het is niet toegestaan om buiten de paden treden. Doe je dit toch dan kan dit gevolgen hebben.

Volg de Facebook-en Instagrampagina van de Army Regatta om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

Meld je daarnaast aan voor het Facebook evenement om ook meldingen te krijgen van alle updates.